sâmbătă, 27 iunie 2015

Frigarui de pui in MicroGurmet

Frigaruile sunt un preparat ce in mod obisnuit se gatesc pe gratar, dar pentru ca gratarul nu este intotdeauna la indemana cand avem pofta de o frigaruie, eu am ales sa gatesc frigarui in MicroGurmet. Este adevarat ca lipseste  mirosul fumului de gratar, dar in schimb am un preparat ce imi ofera  gustul natural al ingredientelor si valorile nutritive ale acestora. Se gateste usor si rapid, iar rezultatul este uimitor pentru ca atat culoarea, cat si gustul sunt extraordinare. Se pot servi  doar cu salata, sau cu o garnitura de orez cu legume . Daca v-ati hotarat sa schimbati in bine dieta dumneavoastra, atunci va recomand acest preparat cu toata increderea, iar pentru aceasta aveti nevoie de:
* 3-4 pulpe de pui dezosate si fara piele
* 1 ardei  galben
* 1 ardei rosu
* 2 cepe
* 4 catei de usturoi
* ulei, sare ,piper, boia
* 7 - 8 frigarui din lemn
si un bol (Bermuda) cu inchidere ermetica si vasul de gatit MicroGurmet-detalii vas aici https://www.youtube.com/watch?v=ypHzoiq9SN8

Modul complet de preparare a acestor frigarui,cat si secretele pentru realizarea ei cu succes in MicroGurmet, il puteti vedea aici http://youtu.be/vpHB5fojk1M
     Pentru cine doreste ca acest preparat sa il gatim impreuna in bucataria voastra,se poate acest lucru. Ce trebuie sa faceti, este sa imi lasati un nr.de telefon ca sa va pot contacta, si o adresa de e-mail unde sa puteti primi detalii legate de acest aspect.
     Daca acest preparat este pentru dumneavoastra unul placut, faceti-l cunoscut si distribuindu-l prietenilor vostri, iar pana la urmatoarea bucatareala,va doresc toate cele bune!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu