Frigaruile sunt un preparat ce in mod obisnuit se gatesc pe gratar, dar pentru ca gratarul nu este intotdeauna la indemana cand avem pofta de o frigaruie, eu am ales sa gatesc frigarui in MicroGurmet. Este adevarat ca lipseste mirosul fumului de gratar, dar in schimb am un preparat ce imi ofera gustul natural al ingredientelor si valorile nutritive ale acestora. Se gateste usor si rapid, iar rezultatul este uimitor pentru ca atat culoarea, cat si gustul sunt extraordinare. Se pot servi doar cu salata, sau cu o garnitura de orez cu legume . Daca v-ati hotarat sa schimbati in bine dieta dumneavoastra, atunci va recomand acest preparat cu toata increderea, iar pentru aceasta aveti nevoie de:
* 3-4 pulpe de pui dezosate si fara piele
* 1 ardei galben
* 1 ardei rosu
* 2 cepe
* 4 catei de usturoi
* ulei, sare ,piper, boia
* 7 - 8 frigarui din lemn
si un bol (Bermuda) cu inchidere ermetica si vasul de gatit MicroGurmet-detalii vas aici https://www.youtube.com/watch?v=ypHzoiq9SN8
Modul complet de preparare a acestor frigarui,cat si secretele pentru realizarea ei cu succes in MicroGurmet, il puteti vedea aici http://youtu.be/vpHB5fojk1M
Pentru cine doreste ca acest preparat sa il gatim impreuna in bucataria
voastra,se poate acest lucru. Ce trebuie sa faceti, este sa imi lasati
un nr.de telefon ca sa va pot contacta, si o adresa de e-mail unde sa
puteti primi detalii legate de acest aspect.
Daca acest preparat
este pentru dumneavoastra unul placut, faceti-l cunoscut si
distribuindu-l prietenilor vostri, iar pana la urmatoarea bucatareala,va
doresc toate cele bune!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu