Perinitele cu gem sunt o alternativa la gombotii cu prune. Am fost nevoita sa adaptez reteta mea de gomboti cu prune,la perinite cu gem pentru ca baiatului meu ii plac atat de mult gombotii cu prune incat ar manca zilnic, si numai are rabdare sa astepte coacerea prunelor de gradina :)). A meritat incercarea deoarece rezultatul a fost pe placul tuturor,de aceea va recomand sa incercati acest desert ce nu ai sa il gasesti in niciun restaurant,ci doar facut in casa. Pentru ca timpul de foarte multe ori parca ne este impotriva,acest preparat vine in ajutor pentru ca se prepara repede si usor. Trebuie doar atentie. Deci, cine vrea sa consume "ceva dulce facut ca de mama(sau bunica)", e nevoie sa isi pregateasca urmatoarele ingrediente:
Compozitia de aluat:
Pentru pasul 1
2 cani apa
4 linguri ulei
1 lingurita rasa de sare
1 lingurite zahar
Pentru pasul 2
2 cani faina
2 linguri gris
Pentru pasul 3
2 oua
gem de fructe
faina de lucru
Pesmetul:
ulei cat sa acopere bine, baza cratitei dvs.
120 gr.pesmet
4 linguri zahar(sau dupa gust)
Modul complet de preparare a acestor perinite,cat si secretele pentru realizarea ei cu succes, il puteti vedea aici http://youtu.be/RbCQy0VCkZQ
Pentru cine doreste ca acest preparat sa il gatim impreuna in bucataria
voastra,se poate acest lucru. Ce trebuie sa faceti, este sa imi lasati
un nr.de telefon ca sa va pot contacta, si o adresa de e-mail unde sa
puteti primi detalii legate de acest aspect.
Daca acest preparat este pentru dumneavoastra unul placut, faceti-l
cunoscut si distribuindu-l prietenilor vostri, iar pana la urmatoarea
bucatareala,va doresc toate cele bune!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu