Crema Diplomat se poate face in multe variante,iar eu am ales o varianta pe care am cautat sa o imbunatatesc in asa fel incat nu doar sa imi dea rezultatul asteptat,ci sa imi si usureze munca. Asa ca, daca sunteti interesati de aceasta optiune,va invit sa vizualizati aici https://youtu.be/2e4XJ1XoigY modul de preparare al cremei .
NOTA: Aromele in crema se pot inlocui dupa cum preferati, doar ca se respecta in mare parte cantitatile. De exemplu daca dorim sa folosim coaja de portocala in loc de lamaie,vom folosi coaja tot de la o portocala. Daca vrem sa folosim esenta de vanilie,putem pune 1-2 fiole de esenta. Crema trebuie sa fie calda atunci cand in ea se pun gelatina si aromele,si tot calda trebuie sa fie si cand o adaugam la frisca. Imediat ce am omogenizat tot,se va folosi in desertul pentru care am decis s-o preparam,dupa care se va tine la frigider minim 5 ore. Rezultatul la un tort Diplomat este mai bun dupa ce a stat peste noapte la frigider. Daca suntem presati de timp, atunci va recomand sa puneti desertul la congelator pentru cca.1 ora.sau pana s-a intarit crema.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu